Futbol

El Barça nega en un comunicat que l'empresa de Bartomeu tingui interessos particulars en el fitxatge de Paulinho

El club blaugrana amenaça d'emprendre accions penals si els autors i el mitjà que ho van publicar no rectifiquen, com ha circulat aquests dies per les xarxes socials

Actualitzat

El FC Barcelona ha emès un comunicat en què desmenteix que el fitxatge de Paulinho respongui als interessos d'Adelte Group, empresa particular del president Josep Maria Bartomeu a la ciutat xinesa de Guangzhou, on el brasiler ha jugat les dues últimes temporades.

El club amenaça d'emprendre accions penals si els autors i el mitjà que ho van publicar no rectifiquen, com ha circulat aquests dies per les xarxes socials.

Comunicat del FC Barcelona:

Aquest matí el FC Barcelona ha efectuat diversos requeriments de rectificació als autors de la informació, així com al mitjà que la va publicar, en què s'acusava el president del club, Josep Maria Bartomeu, d'haver fitxat el jugador Paulinho Bezerra en el marc d'una operació per afavorir els interessos de la seva empresa.

Atesa la falsedat d'aquesta notícia, i del fet que implica la imputació d'un delicte, en cas que aquesta rectificació no es produeixi, tant el club com el president, a títol particular, iniciaran les corresponents accions penals.

El club denuncia una campanya de desprestigi

El FC Barcelona ha denunciat aquest dimecres una campanya d'amenaces contra el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, i el seu entorn familiar, a través de les xarxes socials, arran del fitxatge del brasiler Paulinho pel conjunt blaugrana.
   
El portaveu de club, Josep Vives, ha llegit un comunicat davant les càmeres de Barça TV, denunciant "una campanya de desprestigi" contra Bartomeu "artificiosa i manipulada". L'esmentada campanya, iniciada a Twitter contra Bartomeu, va convertir l'etiqueta # BartomeuDimisión en trending topic mundial.
   
"La immensa majoria de les mencions no provenien només de fora de Catalunya i d'Espanya, sinó també de fora d'Europa, i es van produir fora de l'horari local, és a dir de matinada", ha assegurat Vives.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut