Espanyol

Competició multa i amonesta Callejón per mostrar una samarreta en record de Jarque

Tot i que no ha rebut l'atenció mediàtica de la sanció d'Ujfalusi, el Comitè de Competició ha dictat una altra resolució d'aquelles de traca i mocador. Ha decidit multar i amonestar el jugador de l'Espanyol Callejón per mostrar una samarreta en record de Jarque mentre celebrava el gol del triomf contra l'Almeria. Competició ha actuat com a resposta a la redacció de l'acta de l'àrbitre José Antonio Teixeira Vitienes, que va fer constar aquest fet com a incidència del matx. Per tant, manca de sentit comú de les dues parts: l'àrbitre i el comitè.

Actualitzat
"El jugador número 8, D. Jose María Callejon Bueno del RCD Espanyol de Barcelona, en la celebració del gol aconseguit pel seu equip, es va aixecar lleument la samarreta mostrant una samarreta sota d'aquesta amb una cara serigrafiada no identificada." Aquesta és la redacció de l'acta de l'inefable José Antonio Teixeira Vitienes, debutant a Primera i germà de Fernando Teixeira Vitienes. Va ser el primer error d'una cadena de despropòsits amb un mateix denominador: la manca de sentit comú. L'àrbitre no va ser capaç de reconèixer la cara de Dani Jarque i va anotar la incidència a l'acta del partit entre l'Espanyol i l'Almeria.

Atenent la redacció de l'acta, el Comitè de Competició argumenta la seva resolució referint-se a l'article 91.1 del Codi Disciplinari de la RFEF. L'article diu textualment que "el futbolista que, amb ocasió d'haver aconseguit un gol o per alguna altra causa derivada de les vicissituds del joc, alci la seva samarreta i faci exhibició de qualsevol classe de publicitat, lema, llegenda, sigles, anagrames o dibuixos, siguin els que siguin els seus continguts o la finalitat de l'acció, serà sancionat, com a autor d'una falta greu, amb multa d'entre 2.000 i 3.000 euros i amonestació". En conseqüència, i en el cas que l'Espanyol no recorri la sanció al Comitè d'Apel·lació, Callejón s'haurà de gratar la butxaca i acumula una targeta groga extra.
Anar al contingut