Futbol

Competició castiga amb un partit el blanc-i-blau Forlín, que entona el "mea culpa"

El Comitè de Competició ha castigat amb un partit de sanció el blanc-i-blau Juan Forlín, per l'expulsió per doble amonestació contra el Vila-real. I és que encara cueja a l'Espanyol el partit de diumenge. Les crítiques que va rebre l'àrbitre d'haver perjudicat l'Espanyol amb les seves decisions han tingut, aquest dimarts, el contrapunt en Juan Forlín. El jugador argentí considera que no va ser tan dura, però ha acabat entonant el "mea culpa". Forlán també ha reconegut que l'àrbitre va estar encertat en aquesta decisió.

Actualitzat
Forlín no considera que la seva entrada a destemps i en una jugada sense perill fos sancionable amb la segona targeta groga que li va suposar l'expulsió, contra el Vila-real. Això sí, en ple debat sobre la possible persecució arbitral als blanc-i-blaus, el defensa argentí reflexiona sobre l'acció de diumenge sobre Joan Oriol.

"No anava amb mala fe"

Forlín ha apuntat que la seva entrada "no anava amb mala fe de lesionar o colpejar ningú" i ha assumit la seva responsabilitat per la targeta vermella. L'argentí respecta la decisió del col·legiat: "He de saber aguantar més i estar més tranquil, però no crec que la meva expulsió hagi estat una jugada tan forta. Ho va interpretar d'aquesta manera i ja està, no cal donar-hi més voltes. Però el que va xiular l'àrbitre és respectable."

En aquest sentit, Forlín ha descartat l'existència "d'una mà negra" sobre les últimes actuacions arbitrals que està rebent l'Espanyol. "No creiem en la mala fe dels col·legiats; vam tenir una mala sort que no ens van afavorir. Són humans i es poden equivocar. De tota manera, no penso que fem un joc brusc ni agressiu", ha explicat el jugador blanc-i-blau.

Entrenament en família

Setmana sense Lliga, i això és sinònim d'entrenaments llargs i, últimament, en família. No hi eren presents els internacionals Kameni, Rui Fonte, Álvaro Vázquez, Amat, Héctor Moreno i Thievy. A aquestes baixes, s'hi han afegit la de Sergio García, per gastroenteritis, i Dídac Vilà, per una contusió a la ròtula. Per la seva banda, Pandiani té molèsties al quàdriceps de la cama dreta i s'exercita a part.

El club perico no creu en conxorxes arbitrals

La junta general d'accionistes de l'Espanyol es farà el 19 de desembre a les set de la tarda, a l'Auditori de Cornellà. Ho ha confirmat el portaveu del consell d'administració, Rafael Entrena, després de la reunió d'aquest dimarts. Una trobada en què també s'han analitzat, entre altres temes, les últimes polèmiques arbitrals que han perjudicat l'equip de Pochettino. Segons Entrena, "no hi ha complot ni cap campanya contra nosaltres, però estarem atents als pròxims arbitratges en els següents partits".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut