Futbol

Commoció al Calcio per l'assassinat a ganivetades d'un àrbitre i la seva parella

Daniele de Santis havia estat designat per formar part de l'equip arbitral que aquest dimecres havia de dirigir el partit de la Copa d'Itàlia entre el Monopoli i el Mòdena

Actualitzat

Tenia 33 anys i un futur prometedor en el món de l'arbitratge que s'ha esvaït a ganivetades. Daniele de Santis va ser trobat mort, dilluns passat, a les escales del seu domicili, a Lecce, juntament amb la seva parella, Eleanora Manta. Quan la policia, alertada pels veïns, va arribar a la zona residencial on vivia l'àrbitre de la Sèrie C italiana, va trobar els dos cossos sense vida. Testimonis presencials asseguren haver vist sortir un home amb un bossa de mà i un ganivet, però el sospitós encara no ha estat identificat. La policia està analitzant el contingut de les càmeres de seguretat de la zona per intentar aclarir els fets.

L'assassinat de De Santis ha suposat un cop dur per al món de l'arbitratge. La víctima d'aquesta tragèdia acumulava 130 partits dirigits entre la Tercera i la Quarta Divisió italianes (Sèrie C i Sèrie D) i ja s'havia estrenat com a quart àrbitre en la Sèrie B. La Lliga de Futbol Professional d'Itàlia ha mostrat les seves condolències per la mort de De Santis i la seva parella.

Aquest dimecres estava previst que formés part de l'equip arbitral que havia de dirigir el partit de la Copa d'Itàlia que enfrontarà el Monopoli el Mòdena.

Anar al contingut