Futbol

Commoció a Anglaterra per la mort d'un exjugador del planter del Manchester City

Jeremy Wisten tenia 17 anys i va jugar al conjunt anglès des de l'any 2016 fins que, recentment, el club va deixar de comptar amb ell

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City comunicava la mort del seu exjugador del planter Jeremy Wisten en una publicació a Twitter en què enviava el condol a la família del jove de 17 anys. "La família del Manchester City està entristida en assabentar-se de la mort de l'exjugador de l'acadèmia Jeremy Wisten. Enviem les nostres més profundes condolences als seus amics i família. Els nostres pensaments estan amb vosaltres en aquests difícils moments", deia el comunicat.

Wisten tenia 17 anys i va arribar com a defensa del conjunt anglès l'any 2016. Fa dues temporades al Manchester City va decidir no renovar el seu contracte i el jove jugador es va quedar sense equip. Va ser un cop dur. Jeremy va caure en una depressió i ja no se'n va poder sortir. 

El camí dels joves del planter que volen arribar al primer equip no és fàcil i només un 1% ho aconsegueix. En un estudi recent es va arribar a la conclusió que només vuit de cada 400 futbolistes que firmen un contracte professional amb un equip de la Premier League als 18 anys es mantenen en el nivell més alt quan compleixen els 22.

 

Anar al contingut