Els Clippers anuncien el calendari amb un còmic (@LAClippers)
NBA

Còmics, videojocs i Lego: l'original forma d'anunciar el calendari dels equips de l'NBA

L'NBA ha fet oficial el calendari de la temporada i els equips ho han aprofitat per fer una competició per veure qui feia l'anunci més original

Actualitzat

L'NBA ha fet oficial aquest dilluns el calendari de la temporada 2019-2020. Els equips, lluny de fer un llistat dels partits que disputaran, han decidit iniciar una competició per veure quina era la presentació més original. Aquí en teniu uns exemples.

Els Toronto Raptors, l'equip on milita Marc Gasol i actuals campions de l'NBA, han presentat el seu calendari simulant la plataforma de continguts audiovisuals Netflix.

 

 

Els Brooklyn Nets, que aquest curs han incorporat dues superestrelles com Kyrie Irving i Kevin Durant, han fet l'anunci simulant el famós videojoc de bàsquet "NBA 2K20", rebatejant-lo amb el nom "BKN 1920".

 

 

Els Houston Rockets i els Milwaukee Bucks han optat pel viatge galàtic per presentar el seu calendari.

 

 

 

Els Clippers han preferit fer un còmic amb els seus jugadors en una temporada que es presenta il·lusionant per a la franquícia de Los Angeles.

 

 

Els Utah Jazz, en canvi, han decidit fer-ho amb Lego.  

 

 

Els Lakers l'han presentat amb un vídeo en què apareix Danny Green, un dels fixatges d'aquesta temporada. Simulant la pàgina principal del seu compte de Twitter, el club californià presenta els partits més destacats del curs.

 

 

Els Celtics, amb un vídeo més clàssic, han decidit repassar la rutina d'un dels seus treballadors i anar presentant els partits pel camí.

 

 

Els Phoenix Suns, actual equip de Ricky Rubio, s'han decantat per un monòleg en to irònic digne del millor dels seus fans.

 

 

Els Minnesota Timberwolves han repassat les dates més destacades amb un recull de vídeos divertits.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut