Futbol

Comença la campanya de pressió arbitral a Madrid

A només 10 jornades per a la finalització del campionat de Lliga, l'entorn del Reial Madrid intenta desacreditar l'estament arbitral i generar dubtes sobre la seva imparcialitat

Redacció Esport3Actualitzat

Difícilment sentirem Florentino Pérez, Zinedine Zidane o Emilio Butragueño fent cap comentari fora de to sobre els arbitratges al Reial Madrid. Però l'entorn del club blanc ja s'ha posat a treballar de valent. L'actuació de l'andalús Mario Melero López en l'últim partit de Lliga dels blancs, contra el Celta, dissabte passat, ha encès la flama i la maquinària s'ha posat a funcionar. Els blancs denuncien, sempre de portes endins, les seves sospites sobre la imparcialitat dels àrbitres i asseguren que els podria haver costat 2 punts en l'últim partit de Lliga contra el Celta, que van acabar guanyant per 1 a 3.

 

 

Les últimes setmanes han reclamat penals contra l'Elx i l'Atlètic de Madrid. El de Felipe, en el derbi madrileny, els hauria impedit una victòria que els hauria acostat al liderat del campionat. En línies generals, el madridisme es queixa que al seu equip no li hagin assenyalat cap penal a favor des del 24 d'octubre. El més curiós del cas és que l'última vegada que els blancs van disposar d'un xut des dels 11 metres, en l'últim clàssic, l'acció que el va provocar va ser aquella polèmica agafada de samarreta de Lenglet a Sergio Ramos.

La premeditació que pretenen evidenciar, sempre des de l'entorn del club, ha augmentat des que Joan Laporta va ser investit president del Barça, gràcies a la col·laboració de Jaume Roures, que va ajudar a completar l'aval de 124 milions d'euros que necesssitava el nou dirigent blaugrana per accedir al càrrec. El fet que Roures, reconegut barcelonista, sigui director general de Mediapro, l'empresa que marca els horaris dels partits i que controla les imatges del VAR, ha acabat de despertar les sospites del madridisme.

A l'últim assemblea del Madrid, el president blanc no es va mossegar la llengua.

 

Falten deu jornades per al desenllaç de la Lliga i cal posar tota la carn a la graella, tant dins com fora dels terrenys de joc, per capgirar el desavantatge que el Madrid té en relació amb l'Atlètic de Madrid (6 punts) i el Barcelona (2 punts).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut