Kimmich intenta controlar la pilota pressionat per Luis Suárez (EFE/EPA/Alexander Hassenstein / POOL)

Coman condueix el Bayern en la golejada a l'Atlètic de Madrid ( 4-0)

El campió d'Europa comença la nova Champions amb pas decidit, escombrant l'equip de Simeone. Dos gols de Coman, un de Goretzka i un altre de Tolisso han estat la mostra del potencial del conjunt de Hansi Flick

Imma PedemonteActualitzat

El campió d'Europa ha començat amb pas ferm la nova Lliga de Campions. L'últim golejador de la Champions anterior, Kingsley Coman, autor de l'1 a 0 que va donar el títol al Bayern davant del PSG en la final del mes d'agost, ha tornat a obrir el marcador en la nova temporada. En el minut 28 ha aprofitat perfectament una passada de Kimmich per fer pujar l'1 a 0, superant primer Trippier i després Oblak.

L'equip de Simeone s'ha acostat després en tres o quatre ocasions a la porteria de Neuer, però, un cop més, Coman ha entrat en acció.  Una passada superba l'ha aprofitat Goretzka per marcar el 2 a 0 en el minut 41. Robert Lewandowski ha tingut l'opció d'aconseguir el tercer, però, aquest cop, la pilota no ha volgut entrar.

El segon temps ha començat amb un gol anul·lat a Joao Felix per fora de joc. Luis Suárez estava emmig de la trajectòria de la pilota. El Bayern ha continuat jugant còmode i segur, i el 3 a 0 no ha trigat a caure. En el minut 66, un autèntic míssil de Tolisso des de fora de l'àrea ha sorprès completament Oblak. I poc després, en el 72, una acció individual, novament amb Coman de protagonista, s'ha convertit en el 4 a 0.

Victòria incontestable del Bayern, correctiu per a l'Atlètic de Madrid  i Luis Suárez, que porta cinc anys sense marcar a Europa com a visitant, rellevat en els últims minuts.

Salzburg i Lokomotiv empaten (2-2)

En l'altre partit del grup, el Salzburg i el Lokomotiv de Moscou han empatat a dos. S'han avançat els visitants en el minut 19 amb un gol d'Eder. L'equip austríac ha empatat en l'últim minut de la primera part. El gol l'ha fet Dominik Szoboszlai. Als cinc minuts de la represa, Zlatko Junuzovic ha capgirat el marcador per als locals, però els russos han tornat a empatar el partit amb un gol de Vitali Lisakovitx en el minut 75. El Bayern, doncs, liderarà el grup en solitari.

EFE/EPA/CHRISTIAN BRUNA (EFE/EPA/CHRISTIAN BRUNA)