Colotto, l'últim jugador a passar per la sala de premsa.
Futbol

Colotto tanca l'any de l'Espanyol pensant en l'Osasuna

L'últim entrenament de l'any de l'Espanyol ha estat seguit pels aficionats espanyolistes que han volgut anar fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i que han acabat demanant fotos i autògrafs als jugadors. Diego Colotto, l'últim a passar per la sala de premsa, no oblida el partit de diumenge vinent contra Osasuna.

Actualitzat

L'últim entrenament de l'any de l'Espanyol ha estat seguit pels aficionats espanyolistes que han volgut anar fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i que han acabat demanant fotos i autògrafs als jugadors. L'últim a passar per la sala de premsa aquest 2013 ha estat Diego Colotto. El central espera que l'equip aconsegueixi superar el màxim d'eliminatòries en la Copa del Rei. L'argentí, però, no ha volgut oblidar el partit més proper, diumenge al camp de l'Osasuna: "Serà un partit molt complicat, no és fàcil puntuar allà, vam tenir l'experiència passada en què vam poder guanyar i ens va quedar una sensació bona: hem de lluitar. I queden dos partits per acabar la primera volta, cal lluitar per acabar-la bé."

Colotto no és un dels jugadors que sonin per marxar en el mercat de fitxatges d'hivern, però també ha parlat del tema. "Fins al 31 de gener pot passar el que hagi de passar, hi haurà possibilitats per a alguns jugadors. Però es decideix entre el club i jugador, depèn de les perspectives de cada jugador: no és fàcil opinar d'un altre jugador. Depèn de cadascú, si juga el Mundial, si té ofertes... És personal i hauria de posar-se d'acord amb el club". Un dels que més sona per marxar és Mattioni, que ha rebut el permís del club per allargar la seva estada al Brasil fins al 3 de gener.

 

Anar al contingut