Mundial

Colòmbia es reivindica amb una victòria convincent davant Polònia (0-3)

Yerry Mina, Falcao i Cuadrado han marcat per als colombians, mentre que Polònia es queda sense opcions de classificar-se per als vuitens

Àlex OlivaActualitzat

Després de perdre a la primera jornada davant del Japó, Colòmbia ha redreçat el rumb en aquest Mundial amb una victòria contundent davant Polònia en la segona jornada de competició. El blaugrana Yerry Mina ha obert el camí d'una victòria que rescata les opcions dels colombians. Polònia, en canvi, amb dues derrotes en dos partits, és la primera selecció europea que es queda sense opcions de seguir endavant.

Colòmbia ha dominat la primera part, amb un Cuadrado molt incisiu per la banda dreta. Però el gol no ha arribat fins al minut 40, amb una centrada de James Rodríguez que Yerry Mina ha rematat de cap al fons de la xarxa. El central del Barça ha demostrat que és molt potent en el joc aeri i ha tret partit dels seus 194 centímetres per superar el porter Szczesny.

Polònia no ha trobat la manera de crear perill a la porteria contrària, i ja al segon temps, al minut 70, Radamel Falcao ha aprofitat una assistència de Quintero i ha marcat el 0-2, culminant un gran un contra un davant Szczesny. Colòmbia ha sentenciat el partit cinc minuts més tard, quan James Rodríguez ha fet una assistència extraordinària des del mig del camp que ha deixat Cuadrado sol davant el porter polonès. El jugador colombià de la Juventus no ha fallat i ha marcat el 0-3 definitiu.