Estàtua de Kobe Bryant
L'estàtua de Kobe i Gianna Bryant al lloc de l'accident
Bàsquet

Col·loquen una estàtua de Kobe Bryant on va tenir l'accident

Amb motiu del segon aniversari dels fets, Dan Medina ha creat l'obra perquè els aficionats "la vegin i marxin amb alguna mena de satisfacció"

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimecres es van complir dos anys de l'accident d'helicòpter on van morir la llegenda de l'NBA, Kobe Bryant, la seva filla Gianna i set persones més.

D'ençà de la mort de l'exjugador dels Lakers, milers d'aficionats d'arreu del món li han rendit atribut i, ahir, dos anys després de l'accident, l'escultor Dan Medina va rendir homenatge a la memòria dels Bryant amb una estàtua de pare i filla al lloc de l'accident. Tot i que l'escultura de bronze de setanta-tres quilos és temporal, Medina espera una versió permanent en un lloc destacat de Los Angeles.

L'escultor assegura que "ningú em va demanar que ho fes, ho he fet tot pel meu compte" i que va voler fer alguna cosa perquè els aficionats "ho veurien i marxarien amb alguna mena de satisfacció".

A banda de la figura de Kobe i "Gigi", a la base de l'estàtua hi apareixen els noms de les nou víctimes de l'accident, a més d'una famosa cita de Bryant: "Els herois van i venen, però les llegendes són per sempre."

Anar al contingut