Espanyol

Collet: "El que passa a Catalunya és més propi d'una dictadura"

Abans del partit d'ahir contra el Betis a Cornellà-el Prat, el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va expressar el malestar del club blanc-i-blau per alguns suposats episodis d'adoctrinament barcelonista en algunes escoles de Catalunya. Collet va dir que aquestes actituds són més pròpies de les dictadures que de les democràcies. "No es pot fer apologia d'un sol club. És una vergonya que això passi en aquesta terra. En teoria està en evolució, però el futbol sembla que ens faci tornar a fa 40 anys. Sembla mentida. L'Espanyol, com a club de referència a Catalunya i en representació de moltes entitats, es rebel·la davant aquest tipus d'episodis", va assegurar Collet.

Actualitzat
El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va assegurar abans del partit contra el Betis que "el que passa a Catalunya és més propi d'una dictadura que d'una democràcia", en relació amb les nombroses denúncies rebudes al club sobre el suposat adoctrinament en el barcelonisme que reben els escolars a moltes escoles catalanes.

Segons diverses informacions, l'escola La Sínia, de Vic, va posar el nom de Barça a una de les seves aules de P-4. El fet va ser denunciat per un grup de pares d'alumnes, encara que el centre educatiu ha desmentit la notícia. En tot cas, el club blanc-i-blau ha considerat l'episodi com una imposició en tota regla.

"No es pot fer apologia d'un sol club. És una vergonya que això passi en aquesta terra. En teoria està en evolució, però el futbol sembla que ens faci tornar a fa 40 anys. Sembla mentida. L'Espanyol, com a club de referència a Catalunya i en representació de moltes entitats, es rebel·la davant aquest tipus d'episodis", ha explicat el conseller delegat de l'Espanyol.

A més de les declaracions de Joan Collet abans del partit contra el Betis, l'Espanyol va mostrar el seu malestar amb una pancarta a l'estadi amb el text "Per una escola de tots, no a les imposicions". Els aficionats blanc-i-blaus, a través de xarxes socials, també van expressar la seva indignació.

L'entitat, a través dels seus mitjans oficials, també ha realitzat una declaració institucional: "El club es mostra molt orgullós de conviure amb els múltiples sentiments i clubs de l'entorn i vol expressar que sempre estarà juntament als quals defensen una educació sense imposició sentimental en matèria esportiva".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut