Barça

Clément Lenglet: "He vingut per tenir minuts i per guanyar títols"

El central francès signa amb el Barça un contracte per les properes 5 temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d'euros

Actualitzat

Setmana intensa en els despatxos de Can Barça i és que amb pocs dies s'han consumat dos dels fitxatges que més temps feia que se'n parlava, Arthur Melo i Clément Lenglet.

Mentre que dijous va ser el torn del brasiler, aquest divendres tot el protagonisme recau en el central francès, que, replicant exactament l'agenda, a primera hora ha passat les proves mèdiques.

A mig matí ha signat contracte -5 temporades amb una clàusula de rescissió de 300 milions d'euros. A la presentació, el jugador francès s'ha mostrat entusiasmat per la nova aventura professional que comença

"Arribo a un equip ple d'estrelles. Estic vivint un somni que tenia des de ben petit"

Després de l'allau de fotografies i de fer les seves primeres paraules com a blaugrana, Lenglet ha fet els tradicionals tocs de pilota a la gespa del Camp Nou, sense públic per les obres de reforma que s'hi estan fent, i, finalment, ha comparegut en roda de premsa on ha valorat amb detall la seva nova etapa professional com a futbolista del FC Barcelona:

"Soc aquí per guanyar títols. Soc ambiciós però també respectuós. Em motiva molt jugar amb Messi i també la possibilitat de guanyar la Champions League"

Com a central, haurà de disputar-se els minuts amb dos pesos pesants del vestidor com Gerard Piqué i Samuel Umtiti. En aquest sentit, Lenglet té una recepta per no passar-se la temporada assegut a la banqueta:

"Treballar. Hauré de treballar molt. Hi ha competència en aquesta posició però també aprendré moltes coses. Vull jugar i soc aquí per tenir minuts i guanyar títols" 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut