Lenglet és l'únic central disponible del primer equip
Barça

Clément Lenglet farà parella en l'eix de la defensa amb Piqué en el partit de Champions contra el Nàpols

En una entrevista amb els mitjans oficials de la UEFA, el central francès assegura que hauran de fer un gran partit per derrotar el Nàpols i poder viatjar a Lisboa

Jordi GrauActualitzat

En el partit d'anada a San Paolo, Setién va preferir Umtiti a Lenglet. Ara no hi ha discussió. El tècnic càntabre necessita que Lenglet es recuperi dels problemes físics a l'engonal dret per poder fer parella amb Piqué en l'eix de la defensa. Lenglet encara no té l'alta mèdica, però ja fa un parell de sessions que s'entrena amb el grup amb normalitat i, per tant, serà titular contra els italians.

"Tenim un petit avantatge tot i no ser massa gran. Haurem de fer un bon partit per classificar-nos i viatjar a Portugal. Hem de guanyar i esperar per la final a vuit i lluitarem per arribar el més lluny possible."

El Barça en té prou amb l'empat a zero per viatjar a Lisboa, però aquest seria un plantejament suïcida, i més si es té en compte que el Nàpols té pólvora, com ja va demostrar en l'anada Meertens.

"No vaig poder jugar contra ell a l'anada, però sí a la pretemporada. És molt ràpid en els primers tres metres, pot moure's bé al voltant i li agrada córrer per darrere dels defenses i és letal a prop de porteria. Va marcar un bon gol en el partit d'anada."

Amb Umtiti desaparegut del mapa i Araujo afectat amb un esquinç, el Barça prega perquè la parella Piqué-Lenglet aguanti intacta fins al final.

Anar al contingut