Lenglet, capità al començament del partit (@FCBarcelona)
Lenglet, en acció en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)
Barça

Clément Lenglet accepta marxar del Barça

El central francès, que no entra en els plans de Xavi per a la pròxima temporada, pot jugar dos anys cedit al Tottenham

Xavi TorresActualitzat

Un cop acabada la temporada, és època de renovació de plantilla. El Barça es troba amb l'escàs marge de maniobra que donen unes fitxes inflades, una situació econòmica molt crítica i l'objectiu de reduir pèrdues. Xavi Hernández ja ha fet saber a diversos jugadors que no compta amb ells la pròxima temporada. 

De tots ells, el més receptiu a l'hora d'assumir aquesta situació ha estat Clément Lenglet. El central francès, que té contracte amb el Barça fins al 2026, podria tenir com a pròxim destí la Premier League anglesa: el Barça està treballant per tancar una cessió de dues temporades al Tottenham Hotspur.    

Lenglet, que aquest mes farà 27 anys, va arribar al Barça l'any 2018 avalat per les seves bones actuacions al Sevilla. El Barça va pagar per ell 38 milions d'euros i, tot i que ha tingut fases de titular, en les dues últimes temporades especialment el seu rendiment ha deixat molts dubtes. En total, ha jugat 160 partits amb el Barça, i ha fet 7 gols.  

El cas de Lenglet, de moment no sembla que hagi assentat un precedent per a d'altres jugadors que no compten per a Xavi. Recentment, tant Martin Braithwaite com Miralem Pjanic, que torna d'una cessió, han expressat la seva voluntat de quedar-se a l'equip tot i que saben de primera mà que no compten per al tècnic de Terrassa.  

Mingueza tampoc posarà traves

Per la seva banda, Mingueza tampoc posarà traves a la seva sortida, però a canvi confia que el Barça no exigeixi un traspàs.

Anar al contingut