Claudio Ranieri, després de perdre contra el Sevilla en la Lliga de Campions (Reuters)
Claudio Ranieri, després de perdre contra el Sevilla en la Lliga de Campions (Reuters)
Futbol Internacional

Claudio Ranieri diu adéu al Leicester amb una elegant carta pública després de ser acomiadat pel club

L'entrenador italià ha donat les gràcies a tothom per la seva estada al club que va fer campió de la Premier League. Els mals resultats d'aquesta temporada, lluitant per evitar el descens, l'han condemnat

Actualitzat

Claudio Ranieri, l'endemà de perdre la feina com a entrenador de Leicester, va fer pública una carta expressant les seves emocions després de l'acomiadament. El tècnic italià explica que "després de l'eufòria de la temporada passada i de ser coronats campions, l'únic que somiava era quedar-me per sempre al Leicester City, el club que m'estimo. Lamentablement, això no passarà".

Ranieri, tot i el seu dolor, ha volgut donar les gràcies a tothom, començant per la seva família: "Vull donar les gràcies al Leicester City Football Club. L'aventura ha estat increïble i viurà amb mi per sempre (...). El meu cor està amb tothom al club, amb tots els jugadors i el cos tècnic, amb tots els que van ser-hi i van formar part del que vam aconseguir".

L'italià, però, ha tingut un record "per sobre de tot, amb els aficionats. Em van obrir la porta del seu cor des del primer dia i em van estimar. Jo també us estimo i ningú ens podrà treure el que vam aconseguir junts. Espero que pensin en això i somriguin, com jo faré sempre. Ha estat una època de felicitat que mai oblidaré. Va ser un plaer i un honor ser campió amb tots vosaltres".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut