Clàudia Galicia i Oriol Cardona fan el triplet en el Campionat d'Espanya (fedme)
Esquí de muntanya

Clàudia Galícia i Oriol Cardona, campions d'Espanya d'esprint a Boí Taüll

Clàudia Galícia s'ha imposat en la cursa femenina al davant de Júlia Casanovas i Fátima de Diego. En la cursa masculina, la victòria ha estat per a Oriol Cardona, que ha creuat línia de meta al davant d'Iñigo Martínez i Antonio Alcalde

Actualitzat

Clàudia Galícia i Oriol Cardona s'han imposat en la categoria absoluta d'esprint dels Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya que es disputen a l'estació d'esquí i muntanya de Boí Taüll.

En la cursa femenina, la invencible Clàudia Galícia, actual líder de la general de la Copa del Món, ha dominat amb total autoritat. Després d'una boníssima ronda classificatòria, l'esquiadora de Torelló s'ha imposat en l'esprint de principi a fi. Júlia Casanovas ha estat subcampiona. Fàtima de Diego ha aconseguit escapar-se d'Igone Campos i s'ha penjat el bronze.

La final de la cursa masculina ha estat un duel de titans, on Oriol Cardona ha estat el vencedor. Cardona ha regulat molt bé les seves forces, però amb la mirada posada en Antonio Alcalde i en Iñigo Martínez. L'estratègia li ha sortit bé al català i s'ha emportat el títol de campió d'Espanya. Martínez ha acabat segon i Alcalde s'ha penjat el bronze.

Anar al contingut