BARÇA

Clatellot de Koeman: "Alguns comentaris de dins del club no ens ajuden"

El tècnic holandès ha criticat que Carles Tusquets airegés la situació del club i declarés que hauria venut Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha comparegut aquest divendres en roda de premsa, en la prèvia del Cadis-Barça. Però poc o molt poc s'ha parlat del partit contra els andalusos. Un dels protagonistes principals ha estat el president de la Junta Gestora del club, Carles Tusquets, a qui li ha tocat el rebre per les declaracions en què deia que, si fos per ell i tenint present la situació econòmica, el més desitjable hauria estat vendre Messi.

"Que comentaris com aquests surtin des de dins del club no ens ajuden a la nostra feina, a preparar els partits i guanyar-los. Els comentaris de fora no els podem controlar, però amb els de dins és diferent. És la seva opinió personal i jo la respecto. Però crec que no venia a tomb, perquè Leo encara tenia aquest any de contracte. Però si hi ha una persona que decidirà el futur de Messi, és el mateix Leo. Tant de bo segueixi aquí al Barça, però això ho ha de decidir ell. No vull opinar sobre tots els comentaris que es fan al respecte."

 

El tècnic neerlandès també s'ha referit a les declaracions de Neymar, en què el brasiler mostrava el seu desig de jugar novament al costat de Messi.

"Tots els clubs volen tenir els millors jugadors del món. I t'ho dic com a jugador, com a entrenador, com a culer... Tots els clubs volen tenir amb ells els millors jugadors."

Koeman recupera Araujo per al partit de Cadis. Això, sumat al bon paper de Mingueza en els partits que ha jugat fins ara, podria fer variar els plans del mercat d'hivern.

"Encara és massa aviat per parlar-ne. Hem d'esperar al gener i veure com tenim la plantilla. Araujo ja està bé i d'aquí poc temps podem recuperar també Umtiti. L'altre dia va jugar 60 minuts d'entrenament amb el filial i no ha tingut molèsties. De manera que hem d'esperar al gener per decidir què necessitem. Caldrà parlar-ne també amb el nou president i veure si tenim diners per fer alguna operació.

 

Sobre el partit de Cadis, Koeman ha dit que necessitaran fer un bon partit i estar molt concentrats per endur-se tres punts d'un camp que ha qualificat de complicat.

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut