Ciro Immobile guanya la Bota d'Or (EFE)
Ciro Immobile, possible substitut de Luis Suárez (EFE)
Futbol

Ciro Immobile guanya la Bota d'Or, sense haver de jugar

El tècnic de la Juventus de Torí, Maurizio Sarri, ha decidit donar descans a diverses estrelles i una és Cristiano Ronaldo, que si hagués fet una maneta, s'hauria pogut embutxacar la Bota d'Or

Redacció Esport3Actualitzat

Ciro Immobile s'acaba de convertir en el guanyador de la Bota d'Or i ho ha fet d'una manera realment estranya: sense haver de jugar l'últim partit que havia de decidir si el premi se l'emportava ell o Cristiano Ronaldo (els separen quatre gols a la classificació).

Però quina és la raó? El tècnic de la Juventus de Torí, Maurizio Sarri, ha decidit donar descans a diverses estrelles i una és el jugador portuguès, que ha quedat desconvocat pel duel vs la Roma.

Aquest dissabte, mentre Higuaín marcava un gol a la derrota de la Juventus davant la Roma, Immobile, a l'estadi San Paolo, igualava l'argentí com a màxim golejador de la Serie A en una temporada. Era el minut 22 del partit contra el Nàpols quan el flamant guanyador de la Bota d'Or rematava un centre del seu company Adam Marusic per fer el gol número 36.

Classificació:

1. Ciro Immobile (Lazio) 36 goles (72 punts)

2. Robert Lewandowski (Bayern Münich) 34 goles (68 punts)

3. Cristiano Ronaldo (Juventus) 31 goles (62 punts)

Anar al contingut