Fabio Jakobsen va ser atès al lloc de l'accident abans de ser traslladat en helicòpter (EFE)
Ciclisme

Cinc hores d'operació per a Fabio Jakobsen

L'equip Deceuninck-Quick Step actualitza l'estat del ciclista neerlandès després del brutal accident en el Tour de Polònia

Actualitzat

Les últimes informacions sobre l'estat de salut de Fabio Jakobsen indiquen que no es tem per la vida del ciclista neerlandès, actualment en coma induït després de patir un brutal accident en la línia d'arribada d'una etapa del Tour de Polònia, quan va ser empès cap a les tanques pel també neerlandès Dylan Groenewegen. Un dels afectats per l'accident és el català Edu Prades.

L'equip de Jakobsen, el Deceuninck-Quick Step, ha actualitzat el seu estat aquest dimecres i ha comunicat que el seu corredor va ser sotmès a una operació de cirurgia facial de cinc hores de durada i que els metges intentaran despertar-lo.

 

Pawel Gruenpeter, director adjunt de l'hospital de Sosnowiec, on es troba ingressat Jakobsen, ha aportat més informació als mitjans polonesos. Ha dit que al ciclista li han fet un escàner que no ha mostrat danys cerebrals i que les principals ferides són a la cara i que els ulls no han resultat afectats.  Gruenpeter també explica que no hi ha danys a la columna vertebral i recorda que, després d'una hora de reanimació al lloc de l'accident, les condicions poden canviar.

 

 

Anar al contingut