Futbol

Cinc expulsats, una escopinada i acusacions de racisme en el PSG-OM

Neymar Jr., que va acabar expulsat del partit, va explicar que el defensa de l'Olympique de Marsella Álvaro González va tenir un comportament racista amb ell en un partit en què tots dos equips van donar una imatge lamentable

Redacció Esport3Actualitzat

El clàssic francès entre el PSG i l'Olympique de Marsella va acabar amb dotze targetes grogues, cinc expulsions (tres del PSG i dues de l'OM), una escopinada i acusacions de racisme. Els tres punts, que van ser el menys important del partit, se'ls va emportar el conjunt de Marsella.

El davanter brasiler del París Saint-Germain, Neymar Jr., va assegurar que el defensa espanyol Álvaro González va tenir un comportament racista amb ell i que per això li va donar cops, una acció que li va suposar l'expulsió en el temps de descompte del partit d'aquest diumenge contra l'Olympique de Marsella.

L'exjugador del Barça va donar uns quants cops al clatell a l'excentral del Vila-real i de l'Espanyol, cosa que li va costar la targeta vermella, tot i que mentre abandonava el camp les càmeres el van captar dient "racisme no" i dirigint-se a l'àrbitre per dir-li que havia donat cops al defensa "perquè és racista". "De l'únic que em penedeixo és de no haver pegat a la cara a aquest imbècil", va escriure posteriorment en el seu perfil de Twitter.

Unes hores després del partit, la picabaralla va continuar i Álvaro González va contestar el missatge de Neymar:  "No hi ha lloc per al racisme. Carrera neta i amb molts companys i amics en el dia a dia. De vegades cal aprendre a perdre i assumir-ho al camp. Tres punts increïbles avui. 'Allez l'OM.' Gràcies, família."

Preguntat en roda de premsa, Thomas Tuchel, el tècnic del PSG, va explicar el que Neymar li havia dit.

"Neymar em va dir que va ser per un insult racista. No vaig sentir res al camp, però el racisme en la nostra vida, en tots els àmbits, en l'esport, no ha d'existir", va advertir Thomas Tuchel, entrenador del conjunt parisenc.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut