Atletisme

Cinc catalans a l'Europeu d'atletisme d'Istanbul

Jaime Guerra, Adel Mechal, Jael Bestué, Xènia Benach i Ester Guerrero, a la llista de la Federació Espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Ha sortit la llista de la Federació Espanyola d'Atletisme amb els atletes que competiran a l'Europeu d'Instabul. El saltador de llargada del Cornellà Jaime Guerra ha sigut l'última incorporació pel que fa als catalans. Es va proclamar campió d'Espanya, però per rànquing internacional estava fora de l'Europeu La renúncia d'altres saltadors europeus li ha obert la porta, tot i que en el World Indoor Tour de Madrid va presentar candidatura amb una excel·lent marca.

Mechal i tres atletes més

L'altre català que és a la llista masculina és Adel Mechal. El seleccionador Pepe Peiró ha posat el palamosí com a exemple d'atleta competitiu. Tenia mínima, però va sortir a l'estatal a millorar marca.

Tres catalanes més campiones d'Espanya també aniran a Istanbul: Jael Bestué en 60 llisos; Xènia Benach en 60 tanques, i Ester Guerrero. La de Banyoles diu sortir reforçada després de guanyar l'estatal de 1.500.

Opcions espanyoles a medalla com Mohamed Katir o Mariano Garcia han renunciat a Istanbul per centrar-se en el Mundial a l'aire lliure de Budapest. Per lesió, han quedat fora dels europeus atletes que hi podien haver anat, com Sara Gallego, Bernat Erta i Aleix Porras.

Anar al contingut