Ronald Koeman, durant el partit contra el Bayern (EFE)
Barça

Granada, Cadis i Llevant, decisius per al futur de Koeman

La patacada contra el Bayern ha generat els primers dubtes sobre la continuïtat del tècnic. Des de la directiva, confien en una reacció de l'equip abans de prendre cap decisió

Redacció Esport3Actualitzat

Granada, Cadis, i Llevant. Tres partits en set dies. Tres partits que, en condicions normals, el Barça hauria de resoldre amb victòria. Per a Ronald Koeman, seran decisius. La desfeta europea contra el Bayern ha generat els primers dubtes sobre la seva continuïtat al càrrec. Abans de prendre cap decisió dràstica, els màxims responsables del club confien en una reacció de l'equip en la Lliga.

Els jugadors del Barça marxen cap als vestidors (Reuters)

Acabat el duel al Camp Nou, Joan Laporta es va reunir amb els seus homes de confiança en l'àrea esportiva, el vicepresident Rafa Yuste i el director de futbol, Mateu Alemany. Aquestes trobades improvisades, a la llotja, són habituals. No ho és tant, però, que s'allarguin tant. El president va estar debatent amb Yuste i Alemany fins gairebé les dues de la matinada.

Ahir no era el moment de prendre cap gran decisió. La derrota contra el Bayern, en certa manera, entrava dins dels plans. Ara bé, la imatge exhibida va encendre algunes alarmes. Des de la zona noble, esperen un canvi en els tres pròxims partits. Contra el Granada, el Cadis i el Llevant, hi haurà nou punts en joc, però també la confiança dels dirigents en la figura de Koeman.

 

 

Anar al contingut