Koeman saluda Laporta en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Cimera d'alta volada entre Laporta i Koeman

El president i l'entrenador del Barça s'han reunit en el vol de tornada de Cadis, juntament amb Rafael Yuste i Mateu Alemany, durant quinze minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman continuarà dirigint el Barça almenys en el pròxim partit, aquest diumenge, contra el Llevant. Això ha quedat clar en la reunió que han tingut Koeman i el president Laporta a l'avió de tornada de Cadis a Barcelona aquest matí. La cimera ha durat quinze minuts i també hi han participat el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany. Segons fonts properes als protagonistes, la conversa ha estat cordial, amb naturalitat i sense retrets.

Ahir no van parlar

Koeman va explicar a la roda de premsa posterior al partit contra el Cadis que només s'havia saludat amb Laporta a l'hotel de concentració abans del partit i que no havien parlat. Després del partit tampoc van parlar, ni avui a l'esmorzar, ja que el primer equip viu en una bombolla pels protocols Covid. Per això, la reunió s'ha fet a l'avió on han coincidit tots.

Koeman sí que hi serà contra el Llevant

Koeman com a mínim serà l'entrenador del Barça contra el Llevant, segons s'ha desprès d'aquesta reunió, i, com que estarà sancionat per l'expulsió contra el Llevant, se li prepararà un espai al Camp Nou perquè pugui dirigir el partit, com ja va passar la temporada passada. Llavors es va situar a la llotja.

A més, aquest dissabte, Koeman tornarà a fer la roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant i admetrà preguntes dels periodistes, com ja va fer ahir després del partit contra el Cadis.

Anar al contingut