Cillessen es perdrà per lesió el partit contra el Madrid a Mestalla (Reuters)
Futbol

Cillessen, Maxi Gómez i Gameiro, baixes per rebre el Madrid a Mestalla

L'exporter holandès del Barça es perdrà el duel contra els blancs per una lesió muscular a la part posterior de la cama dreta

Actualitzat

El València afrontarà la visita del Reial Madrid a Mestalla amb tres baixes importants. Albert Celades no podrà comptar ni amb Jasper Cillessen, ni amb Maxi Gómez ni tampoc amb Kevin Gameiro, tots tres lesionats. L'exporter holandès del Barça es perdrà el duel contra els blancs per una lesió muscular a la part posterior de la cama dreta, una lesió idèntica a la del davanter francès, però en aquest cas les seves molèsties són a la cuixa esquerra.

En canvi, el tècnic xe recupera per a aquest duel el migcampista francès Geoffrey Kondogbia i el davanter Rubén Sobrino, les dues grans novetats de la llista de 18 convocats.

Després de la classificació per als vuitens de final de la Champions, Celades assegura que afronten el partit en un bon moment anímic tot i que es veuran les cares contra el millor Madrid de la temporada.

"Arribem en una bona dinàmica però el Reial Madrid, també. Sens dubte estan en el millor moment de la temporada. Serà molt difícil, però confiem en la nostra capacitat. Quan estàs en un equip com aquest, l'exigència és sempre màxima i saben que ve a jugar contra un gran equip, però estan acostumats a aquesta exigència de fer-ho cada tres dies i guanyar, a més de jugar bé. No crec que els afecti tenir el clàssic a tres dies."

Anar al contingut