ciclisme

Ciccone guanya en solitari abans del tram decisiu del Giro d'Itàlia

El català Antonio Pedrero ha estat tercer en l'etapa i Carapaz manté la maglia rosa

Redacció esport3Actualitzat

Giulio Giccone ha estat el protagonista en la 15a etapa del Giro d'Itàlia. El corredor italià ha guanyat en solitari a Cogne en una etapa tranquil·la per als corredors de la general. El català Antonio Pedrero ha estat tercer de l'etapa. Carapaz manté el liderat, tot i que ha caigut en l'inici de la jornada. Aquest dimarts arriba l'alta muntanya dels Alps italians després de l'última jornada de descans d'aquest dilluns.

Dia per a l'escapada

Era un perfil amb terreny per aprofitar, però els corredors de la classificació de la general no han volgut fer cap moviment, conscients que dilluns els espera una jornada de descans i dimarts arriben als Alps.

S'ha format una escapada inicial nombrosa en què destacaven homes que ja han guanyat una etapa, com Bowman, que ha aprofitat per sumar punts en la classificació de la muntanya, i Mathieu van der Poel, que busca descaradament una altra victòria parcial. Després d'alguns atacs, Ciccone ha marxat en solitari a 18 quilòmetres de meta i ha acabat arribant amb un minut i mig d'avantatge respecte a Santiago Buitrago, el segon. El terrassenc Pedrero ha arribat en tercer lloc, en un final propici per a grans escaladors.

Ciccone ha sumat la tercera victòria de la seva carrera en un Giro i ha demostrat que, tot i no poder lluitar per la general, és un bon corredor per buscar triomfs d'etapa.

 

 

Anar al contingut