Barça

"Chumi", el central del filial més ben posicionat per cobrir les baixes d'Umtiti i Vermaelen

Juan Brandáriz, conegut futbolísticament com a "Chumi", ha estat el central del filial que Valverde ha triat per entrenar-se amb el primer equip
Xavi Lemus

"Chumi" s'ha entrenat amb el primer equip blaugrana

Les baixes d'Umtiti i Vermaelen a l'eix de la defensa suposen un maldecap important per a Valverde, i més amb un calendari complicat, com és el que té al davant amb el Sevilla, l'Inter i el Madrid. Pescar al filial és una alternativa i "Chumi" un dels més ben posicionats.

Juan Brandáriz, conegut futbolísticament com a "Chumi", ha estat el central del filial que Valverde ha triat per entrenar-se amb el primer equip. Aquesta tarda repetirà experiència amb l'esperança d'entrar a la convocatòria. Però, de moment, la bona temporada amb el Barça B li ha permès el premi de ser el jugador triat com a alternativa als centrals lesionats.

Les altres dues opcions del filial són Jorge Cuenca i Óscar Mingueza. El madrileny ja ha jugat amb el primer equip i, juntament amb Chumi, són els centrals titulars del B. Mingueza també s'ha entrenat alguns cops amb l'equip de Valverde i és un jugador polivalent: pot jugar de central i, fins i tot, també de lateral.

NOTÍCIES RELACIONADES