Christian Lapetra, president del Saragossa (realzaragoza.com)
Futbol

Christian Lapetra: "Si no podem comptar amb tota la plantilla serà una adulteració de la competició"

El Watford es nega a prorrogar la cessió de Luis Suárez i el pitxitxi de l'equip no podrà jugar els play-offs amb el Saragossa

Redacció Esport3Actualitzat

Quan sembla que l'embolic de Segona Divisió A no pot créixer més, apareix el Watford per afegir encara més polèmica. El club anglès ha anunciat que no vol prorrogar el contracte de cessió del davanter Luis Suárez, del Reial Saragossa, que expira el 5 d'agost. Aquesta decisió suposa que el màxim golejador dels aragonesos no podrà disputar la fase de play-off d'ascens a Primera Divisió.

El president del Reial Saragossa, Christian Lapetra, en una compareixença, ha lamentat els fets i ha comunicat a La Liga que el club prendrà les mesures corresponents si no pot disputar el play-off amb tots els seus jugadors.

Encara no coneixem ni rival ni data del play-off, però el Saragossa ja se'n veu perjudicat. Exigim als organismes esportius que adoptin totes les mesures necessàries per garantir la integritat de la disputa dels play-offs. Tot el que sigui que el Saragossa no pugui competir amb tota la seva plantilla disponible suposarà una adulteració de la competició, i el club prendrà les mesures que es considerin oportunes.

El Reial Saragossa ha compartit el comunicat del seu president a les xarxes socials.

 

 

Anar al contingut