Els companys de Christian Eriksen, envoltant-lo mentre era atès d'urgència sobre el mateix terreny de joc, dissabte passat (Reuters)
Futbol

Eriksen supera amb èxit l'operació al cor

El jugador danès ha passat pel quiròfan per implantar-se un desfibril·lador intern després de l'aturada cardíaca que va tenir durant el primer partit de l'Eurocopa

Actualitzat

Chrisitan Eriksen ha superat amb èxit l'operació que li han fet al cor per implantar-li un desfibril·lador intern. La Federació Danesa ha anunciat que el jugador de l'Inter de Milà ha rebut l'alta i ha visitat els seus companys de selecció. El futbolista danès ha volgut agrair les mostres de suport que ha rebut durant els darrers dies.

"Gràcies per la gran quantitat de mostres de suport, és increïble. L'operació ha anat bé, i em trobo bé tenint en compte les circumstàncies. Va ser fantàstic tornar a veure els nois després del gran partit que van jugar ahir a la nit. No cal dir que els animaré dilluns contra Rússia."

El jugador va acceptar la solució d'implantar-se un desfibril·lador després de consultar-ho amb diversos especialistes danesos i internacionals.

"Després de sotmetre's a diversos exàmens cardíacs, s'ha decidit implantar-li un desfibril·lador automàtic implantable. Aquest giny és necessari després de tenir un atac de cor per trastorns del ritme cardíac."

 

Christian Eriksen va tenir una fallida cardíaca en un moment del partit de l'Eurocopa entre Dinamarca i Finlàndia, i es va desplomar sobre el terreny de joc. La ràpida intervenció dels seus companys i dels serveis mèdics de la selecció danesa van permetre estabilitzar-lo i posteriorment el van traslladar a un centre hospitalari. Un cop superi l'operació, Eriksen s'haurà de plantejar el seu futur com a futbolista professional, ja que ara per ara el futbol italià no permet jugar amb un desfibril·lador incorporat.

 

 

 

Anar al contingut