Atletisme

Christian Coleman aconsegueix un nou rècord mundial en els 60 metres llisos

L'atleta nord-americà millora la seva pròpia plusmarca amb un registre de 6,34 segons a la final del campionat dels Estats Units en pista coberta. Arribarà al Mundial de Birmingham com a clar favorit
Carlos Jiménez

Coleman va superar Baker i Rodgers a la final, a Albuquerque (USATF)

El comiat d'Usain Bolt en l'últim Mundial de Londres va semblar que deixava un buit insubstituïble en el món de la velocitat. Christian Coleman, però, estava decidit a convertir-se en l'hereu de la llegenda jamaicana. El nord-americà va batre, a la final del Campionat dels Estats Units en pista coberta, el rècord del món de 60 metres llisos amb un registre de 6,34 segons. L'atleta, de 21 anys, ja va batre el rècord del món en aquesta prova, el 20 de gener, amb una marca de 6,37, i a Albuquerque el va tornar a rebaixar.

Coleman afronta el Mundial sota sostre de Birmingham com a clar favorit per endur-se el títol. La temporada 2017 va servir de carta de presentació al nord-americà gràcies a la medalla de plata, del Campionat del Món, en els 100 metres llisos . Ara, després d'aquest espectacular inici del 2018, el velocista es considera un dels atletes més en forma del planeta.

NOTÍCIES RELACIONADES

ÀUDIOS RELACIONATS