Christensen, el dia de la seva presentació amb el FC Barcelona
Christensen, el dia de la seva presentació amb el FC Barcelona
barça

Christensen, la sorpresa més agradable de la pretemporada

Mentre no arriben més reforços en defensa, la bona adaptació del danès està sent el millor alleujament per als tècnics

Redacció Esport3Actualitzat

L'equip de xarxes socials del Barça va escollir una imatge d'Andreas Christensen per il·lustrar la primera alineació de la gira nord-americana. En el digitalitzat món actual tots els detalls compten. Mentre s'espera l'arribada dels altres reforços en defensa en què treballa la directiva, la bona dinàmica del danès està servint d'alleujament per als tècnics barcelonistes.

A Miami ha fet parella de centrals amb Eric Garcia. El de Lillerod i el de Martorell han assecat la principal amenaça rival, el Pipita Higuaín, i han contribuït a deixar la porteria a zero. Al final del partit, el tècnic accidental de l'equip, Òscar Hernández, ha explicat els motius pels quals Christensen està sent la sorpresa més agradable d'aquesta pretemporada:

"És molt ràpid, amb bona sortida de pilota i guanyador de duels"

Amb 26 anys, suma gairebé 250 partits a l'elit del futbol europeu i un total de 56 internacionalitats, el danès arriba al Camp Nou entrant en la maduresa de la seva carrera.

Mentre tothom parla de la pólvora de la llampant davantera blaugrana, sobretot des de l'arribada de Lewandowski i la primera exhibició de Raphinha, la rereguarda també dona motius per a l'optimisme.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut