Christensen i Kessie, van protagonitzar les dues primeres presentacions del Barça 2022-23
Christensen i Kessie, van protagonitzar les dues primeres presentacions del Barça 2022-23
barça

Christensen i Kessie podrien marxar del Barça si no són inscrits dins del termini

Un efecte secundari que podria afectar el futur de blaugrana dels dos nous jugadors arribats a cost zero

Redacció Esport3Actualitzat

Malgrat que des del FC Barcelona mantenen que tots els jugadors seran inscrits abans de l'inici de la Lliga, aquest dimecres s'ha fet públic un efecte secundari inesperat que tindria no poder donar d'alta els fitxatges d'estiu. Segons ESPN, Andreas Christensen i Franck Kessie podrien deixar l'entitat dos mesos després d'haver estat presentats i sense haver jugat ni un sol partit oficial de blaugrana.

Aquest potencial problema afectaria els dos jugadors arribats a cost zero aquest estiu, procedents del Chelsea i del Milà, respectivament. Seguint amb la mateixa hipòtesi, en cas que no siguin inscrits dins del termini que expira el 31 d'agost, però es quedessin a Barcelona, haurien d'esperar a l'obertura de la finestra del mercat d'hivern.

Seria una mala notícia per a Xavi que ha alineat el danès de titular a l'eix de la defensa en cinc dels sis partits de la pretemporada, i només es va perdre el Gamper per unes molèsties cervicals. L'ivorià, en canvi, no apunta a un rol tan protagonista però aspira a ser un bon complement, qui sap si el jugador número 12.  

Anar al contingut