Ciclisme

Chris Froome renuncia al Giro per centrar-se en el Tour

El ciclista britànic, vigent guanyador de la ronda italiana, ha explicat que prefereix centrar-se a intentar guanyar el seu cinquè Tour

Actualitzat

Chris Froome no participarà en el Giro d'Itàlia d'aquest any i, per tant, no podrà tornar a vestir la "maglia rosa" ni defensar el títol aconseguit l'any passat.

El ciclista britànic ha pres aquesta decisió perquè el Tour de França és la seva prioritat i, als 33 anys, aposta per dosificar-se i arribar així amb les màximes garanties a la ronda gal·la. L'ha guanyada en quatre ocasions i aquest 2019 vol completar la mà sencera.

"Evidentment, ha estat difícil decidir què fer aquest l'any i en quines curses centrar-se, sobretot havent guanyat el Giro d'Itàlia l'any passat. Però penso que per al 2019, el meu objectiu número 1 serà el Tour de França, per intentar guanyar-lo per cinquena vegada", ha declarat Froome.

L'equip Sky ha anunciat que tampoc Geraint Thomas, campió del Tour en l'edició passada, prendrà part en el Giro. El cap de files de l'equip a la ronda italiana serà el jove colombià Egan Bernal.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut