Bàsquet

Chima Moneke, l'ídol del Baxi Manresa

El petit Kai González és un clar exemple de la febre a Manresa pel pivot nigerià del Baxi

Redacció Esport3Actualitzat

El nigerià del Baxi s'ha convertit en només uns mesos en tot un ídol a la capital del Bages. Moneke és un jugador que demostra que l'alçada no és cap obstacle per jugar sota les anelles. La seva personalitat li ha fet guanyar-se l'estima de l'afició en molt poc temps:

El seu carisma, el seu joc... han calat també entre els més petits, com Kai González. Aquest vailet manresà de 2 anys és una clara icona de la "Moneke-mania".

Kai González és un clar exemple de la febre a Manresa pel pivot
Kai González és un clar exemple de la febre a Manresa pel pivot

Sergi González, pare del Kai, en dona fe:

"Estan tot el dia jugant, jugant a ser jugadors, i el petit sempre diu que ell és el Moneke, i es caracteritza. Es posa les ulleres, es posa la cinta..."

A Chima Moneke li sembla increïble.

"Estic molt agraït de poder ser una inspiració per a la gent. Soc molt natural; estic segur de mi mateix. Espero poder continuar fent que se sentin orgullosos i entusiasmats amb aquest Manresa."

Els germans del Kai, el Biel i l'Iu, juguen al base del Bàsquet Manresa. Els dos amb l'onze a l'esquena, el número de Moneke, un jugador a qui van dir que no triomfaria com a pivot per la seva petita estatura.

"El Chima és massa baix. El Chima no és prou alt per jugar en aquesta posició al més alt nivell. Per mi, tot això eren excuses. Recordo moltes coses negatives que la gent deia de mi. Miro de demostrar que estaven equivocats, i provar que jo tenia raó."

La seva extraordinària capacitat de salt i de treball ha fet d'ell un dels millors jugadors de la lliga i de l'equip revelació de la temporada.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut