Espanyol

Chen Yansheng: "L'Espanyol no tornarà a vendre jugadors per necessitat econòmica"

El nou president del club blanc-i-blau ha expressat que vol fer créixer el club i ha marcat com a objectiu "retornar l'equip a Europa l'any que ve"

Actualitzat

Chen Yansheng no ha defugit cap pregunta en la seva roda de premsa de presentació com a nou president de l'Espanyol. Això sí, s'ha permès no concretar gaire en alguns punts.

Yansheng no ha volgut pronunciar-se sobre si es reforçarà l'equip en l'actual mercat d'hivern "Hem de parlar amb els tècnics i després veurem la situació. Sí que us puc dir que durant la nostra gestió no vendrem jugadors per necessitat econòmica", ha dit. Tampoc s'ha pronunciat sobre el cas de Felipe Caicedo, que compta amb una important oferta de la Xina,  i s'ha remès a reunions amb l'entrenador Constatin Galca i el secretari tècnic, Òscar Perearnau. "Ells són els responsables en la matèria esportiva", ha comentat

El nou president espanyolista ha confessat que el futbol és la seva passió i que des de petit tenia la il·lusió de dirigir un equip. També ha revelat que "fa com a mínim 20 anys que conec l'Espanyol però no havia vingut mai a Barcelona fins al passat mes de maig. Abans el veia per la tele."

Sense entrar en detalls, sí que ha deixat ben clares les seves línies d'actuació: "Ens hem marcat l'objectiu de tornar a les competicions europees la temporada que ve i poc a poc hem d'anar treballant per arribar a aquest objectiu. L'aspecte esportiu és una part importantíssima en aquest projecte, però s'ha de sustentar en una part econòmica consistent. Volem fer funcionar el club com una multinacional, millorar-ne la gestió però mantenir-ne l'essència."

Preguntat sobre quin era el seu jugador preferit, ha mantingut la diplomàcia: "Tots els nostres." També ha evitat referències al Barça, però sí que ha dit que "creiem que una ciutat com Barcelona pot tenir dos clubs potents".  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut