ESPANYOL

Chen Yansheng: "L'Espanyol està acostumat a patir 'vents i onades' però ho superarem"

Acompanyat del seu home de confiança, el conseller i vicepresident Mao Ye, i de la cúpula directiva i esportiva, Mr. Chen ha brindat amb la premsa en una de les sales de l'RCDE Stadium

Imma Casares FerreiroActualitzat

El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, ha protagonitzat el tradicional brindis amb els mitjans de comunicació. Acompanyat del seu home de confiança, el conseller i vicepresident Mao Ye, i de la cúpula directiva i esportiva, Mr. Chen ha brindat amb la premsa en una de les sales de l'RCDE Stadium abans d'enviar aquest missatge:

" L'Espanyol és un club històric, de molt recorregut; en aquest recorregut, com diem en xinès, hem patit molts 'vents i onades'; és a dir, hem passat moments molt difícils"

En aquest sentit, el màxim mandatari blanc-i-blau ha tornat a insistir en la idea que ells faran un esforç per seguir el camí que tenen traçat però que per aconseguir-ho demanen la complicitat dels mitjans de comunicació.

Adreçant-se directament als periodistes, Chen Yansheng ha dit :

 "Necessitem el vostre suport, cap al club, els jugadors i l'afició; això ens facilitarà el camí marcat".

Com ja va fer l'any passat, Mr. Chen s'ha atrevit a brindar en català: "Bon Nadal i salut", ha dit just abans de celebrar el dinar de germanor amb la plantilla del primer equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut