Àngel Gómez
Àngel Gómez serà nomenat aquesta setmana nou director esportiu del club (RCD Espanyol)
Futbol

Chen Yansheng arriba per nomenar el nou director esportiu i resoldre la incògnita a la banqueta

L'arribada del màxim accionista a Barcelona permetrà nomenar Àngel Gómez i es mantindrà una reunió amb Constantin Galca, que podria continuar si no prospera cap de les opcions assenyalades com a prioritàries

Imma CasaresActualitzat

Chen Yanseng, president del consell d'administració de l'Espanyol, acaba d'arribar a Barcelona i en les pròximes hores accelerarà els temes vigents, com és l'anunci oficial d'Àngel Gómez com a nou director esportiu i la reunió amb l'actual tècnic de l'equip, Constantin Galca, per resoldre el seu futur.

La reunió amb l'entrenador romanès està prevista per dijous. A més de Chen, hi seran presents el conseller delegat, Ramon Robert, i Àngel Gómez. En principi, aquesta reunió ha de servir per comunicar-li a Galca que no continua al club. De tota manera, no es pot descartar per complet un gir en la situació tenint en compte la bona relació del tècnic amb el propietari del club i el fet que les dues opcions assenyalades com a prioritàries, Javier Sampaoli i Paco Jémez, no acaben de ser viables.

Sampaoli, molt cobejat després de guanyar la Copa Amèrica amb Xile, sona ara com a possible nou seleccionador brasiler. Jémez, per la seva banda, ha de decidir si accepta continuar al Rayo Vallecano amb l'objectiu de retornar-lo a Primera. 

 

 

Anar al contingut