Fórmula 1

Checo Pérez carrega contra Verstappen: "Té dos Mundials gràcies a mi"

La polèmica a l'escuderia de Red Bull ha esclatat després de les declaracions de Checo Pérez, que s'ha sentit traït pel seu company d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Checo Pérez s'ha mostrat molt molest amb el seu company d'equip Max Verstappen després del Gran Premi del Brasil. L'equip Red Bull ha robat el focus del protagonisme a la primera victòria de George Russell, amb un intercanvi de declaracions entre els seus pilots. Una polèmica innecessària per un equip que ja té els dos títols de la temporada, el de constructors i el de pilots.

El mexicà s'està disputant la segona posició del Mundial amb Charles Leclerc i necessita sumar més punts que el monegasc per quedar al seu davant. Per altra banda, Max Verstappen no té res en joc, més que el seu propi orgull. A la cursa de Sao Paulo, Red Bull va demanar a Max Verstappen que cedís la posició a Pérez, perquè així pogués aconseguir més punts. El pilot neerlandès, però, no va fer cas al seu equip i va quedar al davant del seu company.

L'actual campió del món no va respondre a les ordres d'equip, i quan se li va preguntar la raó per la qual no havia fet cas va ser poc clar.

"Ja us ho he dit. No m'ho torneu a demanar més. Tinc les meves raons".

Pérez, conscient de la situació i en calent, després d'acabar la carrera, va començar a "incendiar" el box de Red Bull amb les seves declaracions per la ràdio, on va respondre irònicament i va deixar el primer dard per a Verstappen.

"Moltes gràcies per això, nois, moltes gràcies."

"Això demostra qui és realment" (referint-se a Max Verstappen).

Un cop van baixar del cotxe, a les entrevistes postcarrera, va continuar la polèmica entre els dos companys. Mentre que el director de Red Bull, Christian Horner, demanava explicacions a Max Verstappen, Checo Pérez no es va mossegar la llengua i va atacar al seu company d'equip com mai ho havia fet, mostrant la seva disconformitat amb el que havia fet el neerlandès.

"Estic molt sorprès, especialment per tot el que he fet per ell. No entenc les seves raons."

"Si té dos Campionats del Món és gràcies a mi."

Verstappen va tancar la polèmica dient que faria el possible a l'última cursa a Abu Dhabi per ajudar Checo a ser segon al Mundial de pilots. Christian Horner va sortir finalment defensant l'escuderia.

"Verstappen no és més important que l'equip."

"Els dos pilots n'han parlat i s'han donat la mà."

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut