Charles Leclerc, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Charles Leclerc obté la victòria en el segon Gran Premi virtual de F1

El pilot de Ferrari, que s'estrenava en una cursa d'aquestes característiques, ha demostrat tanta destresa com en els traçats reals

Francesc RosésActualitzat

Charles Leclerc ha estat el guanyador de la segona cursa de Fórmula 1 virtual de la temporada. El pilot de Ferrari s'ha imposat en la carrera que substituïa el Gran Premi de Vietnam que s'havia programat per a aquest cap de setmana, però que va ser ajornat. Tot i això, l'escenari de la prova no ha estat el circuit de Hanoi, donat que encara no estava configurat en els jocs tipus "Play Station", i s'ha fet servir el circuit australià d'Albert Park.

Leclerc ha quedat davant del pilot de Renault junior Christian Lundgaard, que havia marcat la "pole" dels entrenaments davant Leclerc i del pilot de Williams George Russell. Lundgaard, que és pilot de Fórmula 2 ha estat penalitzat amb 5 posicions en l'engraellat de sortida a causa d'un accident en els entrenaments, de manera que Leclerc ha ocupat una "pole" que ha sabut aprofitar. Lundgaard ha fet una bona remuntada i ha acabat segon davant George Russell i del germà de Leclerc, Arthur, que també participava en la cursa.

El guanyador de la cursa ha explicat que ha hagut de fer moltes pràctiques en aquesta modalitat i que en l'última setmana havia passat cinc hores cada dia duent a terme entrenaments. Antonio Giovinazzi ha acabat cinquè darrere del germà del pilot de Ferrari, i Jenson Button, que debutava en l'especialitat, no ha pogut estar entre els deu primers i ha acabat onzè.

La propera carrera es farà d'aquí dues setmanes en el traçat del Gran Premi de la Xina, el circuit de Xangai

Anar al contingut