Charles Barkley
Charles Barkley en una imatge d'arxiu
NBA

Charles Barkley: "Vull morir arruïnat, no deixaré tots els diners a la meva família"

L'exjugador de bàsquet s'ha mostrat contundent a l'hora de parlar de l'herència que vol deixar als seus estimats

Brooks Koepka i Bryson DeChambeau, dos golfistes nord-americans, es van veure les cares en un duel que es va disputar a Las Vegas. La victòria va ser per a Koepka, però els herois de la jornada van ser Charles Barkley i Phil Mickelson, que van fer la transmissió del partit.

La seva anàlisi, com és habitual, va permetre oferir un contingut enginyós amb alguns titulars sorprenents. Un d'ells, el que va deixar anar l'MVP de l'NBA el 1993.

En un moment donat del partit, Barkley va destacar la bellesa de les vistes que hi havia en un dels punts del camp de golf i Phil Mickelson li va demanar si era perquè es veien els casinos de fons. L'exjugador de bàsquet, reconegut aficionat a les apostes, no va dubtar a respondre.

"Mira, tothom sap que m'agrada apostar a tot. Vull estar arruïnat quan em mori, Phil. No vull deixar tots els meus diners a la meva família."

"Porto tota la meva vida fent-me càrrec d'ells i vull estar arruïnat quan em mori."

Evidentment, Phil Mickelson no esperava una resposta així, i va intentar desviar la conversa assegurant que Barkley estava fent broma, tot i que l'ex de l'NBA no va confirmar-ho ni tampoc desmentir-ho.

Anar al contingut