Futbol

Cesc Fàbregas paga l'hotel a 15 persones desallotjades d'una residència

El migcampista del Mònaco ha anat al rescat de la residència Verge del Remei d'Arenys de Munt, on està ingressada la seva besàvia

Actualitzat

Els esportistes continuen aportant el seu gra de sorra per intentar resoldre les moltes problemàtiques causades per la propagació de la pandèmia. La Vanguardia ha desvelat el gest del futbolista arenyenc Cesc Fàbregas. La directora de la residència Verge del Remei d'Arenys de Munt, Soraya Real, donava a conèixer una situació desesperada, amb gairebé la meitat dels 32 interns contaminats per coronavirus, a més de la mateixa directora i la facultativa que atén els ancians.

Una situació complexa, amb risc per a la vida de tots els interns, que ha trobat una solució gràcies a la contribució de Cesc, que s'ha compromès a pagar el trasllat dels 15 pacients no contaminats a un hotel de Caldes d'Estrac i la seva estada per tal que s'allunyin del focus del coronavirus. El migcampista del Mònaco, que no ha volgut donar publicitat al seu gest, té una besàvia entre les persones ingressades. 

Anar al contingut