Cesc Fàbregas, fotografiant-se amb els "tifosi" del Como
Futbol

Cesc Fàbregas fitxa pel Como i el joc de paraules de la samarreta es fa viral

Continuarà la seva carrera a la Serie B italiana. Es compromet per a dues temporades amb l'equip de la Llombardia, del qual també en serà accionista

Redacció Esport3Actualitzat

Cesc Fàbregas ha arribat aquest dilluns a la localitat italiana de Como per ser presentat com a nou jugador del Como Calcio. El migcampista arenyenc, que estava sense equip des que el 30 de juny passat va acabar la seva vinculació amb el Mònaco, continuarà la seva carrera a la Serie B italiana. 

A Cesc, de 35 anys, l'ha rebut la seva nova afició amb un prec: "Porta'ns a la Sèrie A", li han demanat. A canvi de convertir-se en el nou cervell de l'equip durant dues temporades, l'exblaugrana podrà portar el seu estimat dorsal número 4 al seu nou equip que, tot i que acaba de pujar de la Serie C, té plans ambiciosos. El maresmenc també entrarà com a accionista de l'entitat perquè, com ell mateix ha reconegut, "buscava un projecte no només per jugar un o dos anys". 

Les primeres imatges de l'exbarcelonista amb la seva nova samarreta han corregut per les xarxes pel joc de paraules que propicia la combinació del nom del conjunt de la Llombardia amb el del seu principal patrocinador: "Como-Mola"

Anar al contingut