Futbol internacional

Cesc Fàbregas: "A vegades, em sento més anglès que espanyol"

El migcampista d'Arenys ha confessat en la seva presentació oficial com a jugador del Mònaco que, després de 13 anys a la Premier, era un bon moment per canviar d'aires
Actualitzat

Cesc Fàbregas portarà el dorsal 44 al Mònaco (EFE)

Cesc Fàbregas ha assegurat aquest dimecres durant la seva presentació com a jugador del Mònaco que sentia que després de 13 anys a la Premier "era el moment" de canviar d'aires, tot i que ha confessat que deixa moltes coses a Anglaterra.   

"Crec que era el bon moment per deixar la Premier, després 501 partits a Anglaterra. Ha estat difícil, després de 13 anys en què he aconseguit molts trofeus, he fet molts fans i, a vegades, em sento més anglès que espanyol."

Fàbregas també ha confessat que als seus 31 anys afronta aquesta nova etapa "com un jove" i, "amb humilitat i ganes de treballar dur".   

"M'ho vaig pensar bé, vaig estudiar les coses i vaig considerar que era la millor decisió", ha explicat l'exjugador del FC Barcelona, ​​que es retrobarà al Principat amb Thierry Henry, on van compartir vestidor a l'Arsenal.

Per últim, la presència d'Henry com a entrenador també ha tingut la seva influència a l'hora de prendre la decisió de marxar del Chelsea.   

"Vull ajudar Henry i el club, és un gran repte. Hem començat bé amb un punt a Marsella, és un bon començament de la nostra progressió. No estem en bona situació, però tenim jugadors amb experiència."