Cesc, en un partit de la temporada passada al Mònaco (EFE/Sebastien Nogier)
Barça

Cesc, crític amb la sortida de Luis Suárez del Barça: "Les coses es podrien d'haver fet d'una altra manera"

L'exblaugrana, des de Mònaco, s'ha solidaritzat amb el seu antic company al Camp Nou i ha criticat la gestió de la directiva blaugrana. "Són jugadors que s'han deixat la vida pel Barça, que són llegendes del club", ha recordat el d'Arenys.

Des de Mònaco, Cesc Fàbregas no és aliè a tot el que passa al voltant del Barça, i sobretot si afecta directament el seu cercle més íntim. Quan li han preguntat sobre la sortida de Luis Suárez, el migcampista d'Arenys de Mar s'ha mostrat crític amb la gestió de la directiva blaugrana.

"Són jugadors que s'han deixat la vida pel Barça, que han guanyat molts títols, que són llegendes del club. Les coses es podrien haver fet d'una altra manera, sobretot en el tracte i el respecte cap al jugador. M'entristeix perquè són amics meus i els conec. Sé com s'estimen el club i tot el que han donat."

Malgrat tot, Cesc també entén que, a poc a poc, el Barça vagi renovant la plantilla. "Els de la generació del 86 i 87 ens fem grans, i el Barça és un club on sempre has d'estar al màxim nivell", ha destacat.

En clau blaugrana, Cesc també ha volgut explicar als mitjans francesos que, en pocs mesos, hi haurà eleccions a la presidència del Barça.

"Són moments difícils per al Barça i crec que aviat canviaran moltes coses. Espero que sigui a millor i que el club torni a estar al més amunt possible."

Anar al contingut