Condal i Sánchez Llibre, els dos màxims accionistes de l'Espanyol
Espanyol

Cerberus, el més ben posicionat per convertir-se en el nou màxim accionista de l'Espanyol

El fons d'inversió nord-americà Cerberus ha presentat una primera oferta per adquirir el paquet accionarial dels expresidents Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal

Actualitzat

El grup inversor nord-americà Cerberus és el més ben posicionat per convertir-se en nou màxim accionista de l'Espanyol. Aquest grup inversor amb seu a Nova York porta la davantera perquè és qui més compleix els requisits de Daniel Sánchez-Llibre i Ramón Condal, els dos màxims accionistes en l'actualitat, com ara les garanties de pagament de les accions, assumir els avals dels dos màxims accionistes, i eixugar el deute de l'Espanyol. Entre tots dos controlen un 33 per cent de les accions del club. Encara han d'estudiar la proposta i si l'accepten, la venda no seria mai abans del 15 de juliol.


Sánchez Llibre ha reconegut la seva intenció en declaracions a "Mundo Deportivo": "Jo no em venc l'Espanyol, sinó que vull vendre les meves accions. És cert que he rebut moltes ofertes de grups d'inversors interessant-se, però a sobre de la meva taula no n'hi ha ni una per escrit, encara que sé que m'arribaran documents formals pròximament".

Genètica Perica, encapçalat per Sergi Oliveró, és el segon grup accionarial amb un 24% dels títols i avala l'entrada de Cerberus a l'Espanyol. Tot i això, no es pensa desprendre del seu capital social com a explicat el seu portaveu Román Escuer a Ràdio Marca: "Nosaltres no vendrem les nostres accions. No permetrem que el club caigui en mans de qualsevol."

Anar al contingut