Barça

Centenars de milers d'aficionats acompanyen la plantilla del Barça en la celebració del triplet

Rua multitudinària pels carrers de la ciutat i traca final al Camp Nou

Actualitzat

L'autocar descapotat amb els jugadors, presidit pels tres trofeus, de la Lliga, la Copa i la Champions, ha sortit puntualment de l'Estació del Nord i ha començat el seu recorregut, seguit per centenars de milers d'aficionats. La rua ha continuat pel centre de Barcelona fins a la Plaça del doctor Ignasi Barraquer.

Leo Messi ha estat el jugador més aclamat pels aficionats, que han envaït les voreres del llarg recorregut pels carrers cèntrics de la ciutat, fins a fer que, com ja és habitual, la programació s'hagi vist desbordada. A més de Messi, un altre dels protagonistes ha estat Gerard Piqué, el més animat dels jugadors que en el primer autocar descapotable i en la part superior feia ballar els seus i els aficionats. No ha pogut participar el porter Claudio Bravo, que ha avançat el seu retorn a Xile per jugar la Copa Amèrica amb la seva selecció.

Després de la rua, la festa s'ha traslladat al Camp Nou, on prop de 70.000 aficionats han retirat la seva entrada per rebre els campions. Espectacle audiovisual per recordar la "pel·lícula" de la temporada i presentació, un per un, de tots els components de la plantilla i del cos tècnic. Luis Enrique, Piqué, Mascherano, Dani Alves, Messi, Iniesta i Xavi han estat els més ovacionats.

Dani Alves protagonitza el moment emotiu

En el torn de parlaments, l'entrenador, Luis Enrique, ha agraït "el suport de l'afició en els moments complicats de la temporada". Messi ha demanat que els seguidors "gaudeixin, i molt, dels èxits". L'afició ha demanat a Dani Alves que no marxi i el lateral brasiler, amb llàgrimes als ulls, ha confessat no tenir clar el seu futur.

Piqué dispara amb bala

"Vull agrair l'esforç dels jugadors, del cos tècnic i, especialment, a Kevin Roldán", ha deixat anar Piqué, fent referència al cantant colombià que va actuar en la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo. Va ser un punt d'inflexió negatiu en la trajectòria del Reial Madrid i el central del Barça l'ha inclòs en el seu parlament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut