Protestes a Old Trafford (Reuters)
Futbol internacional

Centenars d'aficionats envaeixen Old Trafford com a protesta contra els propietaris del club

Els seguidors han expressat el seu malestar contra la família Glaezer, propietària del club anglès. El partit entre el Manchester United i el Liverpool ha quedat ajornat

Redacció Esport3Actualitzat

Uns 200 aficionats han aconseguit accedir a Old Trafford, l'estadi del Manchester United, abans del partit que els "red devils" i el Liverpool havien de jugar a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Ho han fet com a protesta contra la família Glazer, propietària del Manchester United.

Els aficionats han accedit al verd d'Old Trafford (Reuters)

Els aficionats que han accedit al verd del "teatre dels somnis" han llançat bengales contra la llotja. Això ha provocat que la policia hagués d'intervenir. El partit entre el United i el Liverpool ha quedat suspès per les protestes. De fet, aquest partit és de vital importància per a la resolució de la lliga anglesa. Si el United acabés perdent, el Manchester City es proclamaria automàticament campió.

Protestes a l'exterior d'Old Trafford (Reuters)

Els aldarulls eviten que el City es coroni campió

L'ajornament del Manchester United-Liverpool, per les protestes ocorregudes a Old Trafford ha provocat que el Manchester City hagi d'esperar, com a mínim, una setmana més per ser campió de la Premier League. Els de Pep Guardiola van vèncer per 0-2 el Crystal Palace, aconseguint un avantatge de 13 punts al capdamunt de la taula, a quatre jornades per acabar.

En canvi, l'Ínter de Conte i l'Ajax de Ten Hag ja regnen a les lligues italiana i holandesa.

Anar al contingut