Marco Cecchinato celebra la seva victòria contra Djokovic (EFE)
Tenis

Cecchinato elimina Djokovic i jugarà les semifinals de Roland Garros contra Thiem

El tenista italià, número 72 del rànquing mundial, s'ha confirmat com la gran revelació del torneig i ha estat capaç d'imposar-se al serbi en quatre sets per 6-3, 7-6, 1-6 i 7-6

Actualitzat

Marco Cecchinato ha donat la gran sorpresa i s'ha classificat per a les semifinals de Roland Garros després d'eliminar contra tot pronòstic Novak Djokovic. El tenista italià, número 72 del rànquing mundial, s'ha confirmat com la gran revelació del torneig i ha estat capaç d'imposar-se al serbi en quatre sets, per 6-3, 7-6, 1-6 i 7-6, després de 3 hores i 26 minuts d'intensa lluita i un emocionant segon "tie-break", que s'ha decidit per 13-11.

Cecchinato, de 25 anys, és el primer italià que disputarà una semifinal d'un Grand Slam en els últims 40 anys i ara s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem, que en el primer duel de quarts de final s'ha imposat a l'alemany Alexander Zverev, minvat físicament, per 6-4, 6-2 i 6-1.

Aquest dimecres es disputaran els altres dos enfrontaments de quarts de final del quadre masculí: Rafa Nadal-Diego Schwartzman i Marin Cilic-Juan Martín del Potro.

Keys-Stephens, primer semifinal femenina

En categoria femenina, les nord-americanes Masdison Keys i Sloane Stephens disputaran la primer semifinal després d'imposar-se a Yulia Putinseva i Daria Kasatkina, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut