Mark Cavendish en el moment de l'arribada a meta
Mark Cavendish en el moment de l'arribada a meta (@GirodItalia)
Ciclisme

Cavendish guanya a l'esprint la tercera etapa del Giro d'Itàlia

El ciclista britànic ha tornat a demostrar el seu potencial a l'esprint i aconsegueix la seva setzena victòria en aquesta competició

Redacció Esport3Actualitzat

El Giro d'Itàlia ha disputat la darrera etapa a Hongria abans d'arribar a terres italianes, on dimarts se celebrarà la primera gran jornada de la competició, amb l'ascens a l'Etna. Els 201 quilòmetres entre Kaposvár i Balatonfüred han acabat de manera molt renyida, amb Mark Cavendish entre els favorits en l'esprint. 

El ciclista britànic s'ha beneficiat d'una bona estratègia del seu equip per arribar a la recta final amb totes les forces per disputar l'etapa. Cavendish, de 36 anys, ha tornat a fer bona mostra del seu potencial en l'esprint i s'ha imposat per setzena vegada en una etapa del Giro d'Itàlia en la seva sisena participació en la cursa italiana.

En una jornada sense gaires moviments entre els líders, la classificació general segueix igual que a l'inici d'aquesta tercera etapa. Mathieu Van der Poel segueix tenint un avantatge d'onze segons respecte al britànic Simon Yates, que dissabte es va imposar a la primera contrarellotge del Giro. 

Anar al contingut