tour de frança

Cavendish fa doblet al Tour i mira de reüll Eddy Merckx

El velocista britànic torna a guanyar i és a dues etapes d'igualar el mític ciclista belga. Van der Poel manté el groc

Redacció Esport3Actualitzat

Mark Cavendish ha tornat a guanyar una etapa del Tour de França a l'esprint i és només dues victòries d'igualar el rècord d'Eddy Merckx en la ronda francesa. El velocista britànic ha confirmat que torna per quedar-se amb una exhibició de velocitat i astúcia en els últims metres. Mathieu Van der Poel segueix amb el mallot groc.

Cavendish suma als seus 36 anys la seva segona victòria d'etapa d'aquest Tour 2021 a Chateauroux, el mateix lloc on va guanyar la primera l'any 2008. El ciclista del Deckeunick ha tornat al Tour tres anys després per la porta gran, doblet després de cinc anys sense aconseguir una victòria d'etapa en la ronda francesa.

Amb Ewan fora a causa d'una caiguda, ni Bouhanni ni el duet d'Alpecin format per Philipsen i Merlier, no han estat rivals per al britànic. El francès Arnaud Démare tampoc està tenint el protagonisme que s'esperava i ni tan sols ha estat a prop de guanyar. L'etapa estava destinada a una arribada a l'esprint, amb dos corredors a la fuga, Van Avermaet i Roger Kluge, que no han tingut opcions i han estat controlats en tot moment.

Aquest divendres 3 de juliol, arriba l'etapa marató d'aquest Tour de França, la més llarga en els últims 21 anys, amb un recorregut de 249 quilòmetres entre Vierzon i Le Creusot. Les cinc cotes concentrades en la segona meitat del recorregut poden animar els aventurers, abans d'arribar als Alps aquest cap de setmana. 

Perfil de l'etapa set del Tour de França
ARXIVAT A:
Tour de França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut